13.04.2011

Kurabiye Kursundaydım :)

Bu aralar yine ihmal ettim blogumu, ev hali (hastalık vs..) dışında geçerli sebeplerim vardı bu sefer.. Çünkü tam bir kurabiye canavarı oldum.. Mügecim saolsun tüm bildiklerini öyle içten ve zevkle öğretiyor ki bize kurabiye aşkı banada bulaştı..



Ne mi yaptım? Mutfakta kendime kocaman bir dolap düzenledim, kalıplarımı yerleştirdim..şimdi sıra eminonunden son hazırlıklarımı yapıp sevdiklerime hediye kurabiler yapmakta :) O kadar zevkli, o kadar stres alan bir uğraştı..fırından gelen miss gibi kurabiye kokusu, elinde rengarenk hamurlar..Bence bir kendinize bir hediye verin Müge'yle hem tanışın, hemde harika kurabiyeler yapmayı öğrenin..

Sevgiler

8 yorum:

Aycan dedi ki...

Canım bende senin gibidiyim.Kalıplarımı alıp bende en kısa zaman da başlamak istiyorum.

Alyaduaninannesi dedi ki...

ay ne kadar güzel sen de bana öğretsen keşke:(

Behiye Sönmez dedi ki...

gitgide o dolaplar bile yetmiyecek :)Müge 'nin kendi gibi kalbide çok güzel..eminim kurs da çok güzel geçmiştir :)güzel çalışmalarını görmek dileği ile..

MERMERTEZGAHYEMEKTARİFLERİ dedi ki...

KOLAYLIKLAR DİLİYORUM CANIM ÇOK
SEVGİLER

Unknown dedi ki...

BİZİM GİBİ UFAK ŞEHİRLERDE YAŞAYANLARIN MALESEF KURS GİBİ BİR ŞANSI OLMUYOR NE YAZIKKİ :((AMA EMİNİM ÇOK ZEVKLİ EĞLENCELİDİR..
SEVGİLERİMLE...

memolininannesi dedi ki...

çok guzel.. hazıranda yapılırsa katılmayı dusunuyorum mugecıgımın kursuna....super gozukuyorsunuz vallahı rengarenkk cıvıl cıvıl...

Unknown dedi ki...

kurabiye kursu almak içinseni bekliyorum arkadasım...

Kanka kontenjanından ilk sırada kurabiye kursuna yazılmak isterim

_river_ dedi ki...

kanka kontejanından ben de yararlanmak ve kurabiye kursu almak istiyorum senden. gerçekten bir cumartesi gelsem yapsak eğlenceli olmaz mıı? mügenin sitesindeki resimlerinizi gördüm demin çok fena benim de yapasım geldi:)
meral