7.12.2011

Bu kez bulaşıkları kimseye bırakmadık!



Geçen hafta sevgili Duygu hanımdan postama gelen yeni bir davetle dün MSA nın yolunu tuttum.. Bu kez hem yeni tarifler deneyip tadacak hem de yeni Pril 3'lü Güç'ü deneme, Pril Jel ile de tanışma fırsatımız olacaktı.



Yenilenen Pril 3'lü Güçün yeni ultra yoğun formulu sayesinde, daha az deterjan ile daha fazla bulaşık yıkanabiliyor. Pril Jel de bulaşık makineleri için geliştirilmiş, sıvı yapısı sayesinde bulaşıkta kalıntı bırakmıyor.



Gelelim menümüze.. Mutfak Sanatları Akademisi’nde (MSA), Şef Hakan Şen’in önderliğinde ve Şef Ramazan Kaya’nın yardımlarıyla tariflerimize başladık. Şeflerimiz sayesinde 3 harika ve merak ettiğim havalı tarifleride öğrenmiş oldum :)



Sevgili takım arkadaşım bir taraftan mantarları doğruyor diger taraftan twit atıyordu :) Malzemeler arasında mantar olması beni zor duruma soktu :( Ama saolsun papatyacım ona da bir çare buldu da Rulo Hindi Goğsunun harcını ayrı tavalarda yapmayı akıl ettik..



İlk tarifimiz "Balkabağı Çorbası"'ydı..hımm bir de yapar yapmaz oturup içmedik mi! harikaydı..Tarif yakında :)



ve...

şimdiye kadar yaptığım en havalı tarif :) "Kestaneli ve Karidesli Risotto" ve " Rulo Hindi Göğüs, parmesanlı domates sos ile" ..buna bayıldım..denemek isteyen misafirlerim olursa zevkle yapılır..


bu da Şef'in tabağı..

Günün tatlısı da "Nane Likörlü Panna Cota" idi.. Program sıkışacağı için Şeflerimiz tarafından önceden hazırlanmıştı..Tatmadık ama görüntüsü çok ciciydi..




sevgiler..Pril'li Günler ;)

5 yorum:

PAPATYA PRENSES dedi ki...

sonunda gönlüme göre bir takım arkadaşım var,çok mutluyul bu durumdan!:) herkese söylüyorum artık bi takım arkadaşım var diye:))))

yalnız bizim tabaklar şefinkinden daha havalı ;)

ellerimize sağlık!

SeneminYemekleri dedi ki...

canım ne güzel etkinlik olmuş. bol bol yaz merakta bırakma bizi :)

bırtutamkekik dedi ki...

ne hoş bir etkinlik olmuş böylee:)
lezzetlerinizde birbirinden güzel..
ellerinize sağlık:)
sevgilerimle..
:)

SeneminYemekleri dedi ki...

Canım hediye çekilşi düzenledim katılırsan çok çok mutlu olurum :)

Syhn dedi ki...

beni de çağırsınlar bu etkinliklere:)
bir yemek uyduramam aklıma hemen bir şey gelmez ama mantar doğrarım yani :))