24.12.2006

çikolata soslu yalancı tavuk göğsü



bu tarifi benim yemek gurum olan portakalağacı'ndan almıştım haftalar önce(http://cumaertesi.zaman.com.tr/?bl=17&hn=3771 linkinden orjinal tarife ulaşabilirsiniz)

herzamanki gibi tarifi çıktı alıp buzdolabına yapıştırdım. vee sonunda dün akşam yapmak için mutfağa girdim. ama tarife ufak bir ekleme yaptım. muhallebisine ve çikolota sosuna ocaktan aldıktan sonra 1 kremayı paylaştırarak çırptım. harika bir tatlı oldu, eşimde bayıldı.

pazar kahvaltısının üzerine yanında greyfurt suyu ile gazete yanında bize eşlik etti.
fotograf çok başarılı olmasada lezzeti gayet güzeldi.

5 yorum:

Kübra dedi ki...

yaa olmaz ki amaa.. simitleri gördük, şimdi de tavuk göğsü.. :))valla yalancı, gerçekci farketmez ben çok severim.. sizinki de çok güzel görünüyor, ellerinize sağlık..

tuba dedi ki...

walla herkese nisbet yapmak gibi olucak ama ben bu tatliyi yedim hilal de ....Muthis birsey .... hemen tarifini yayinlamani istiyorumm sekercim::)

Tekrar ellerine saglik....

hepinizin bayramini en icten dileklerimle kutlarim

MUTFAK SAYFASI dedi ki...

sende benim gibi bloguna ugramazmi oldun? nerelerdesin?
yeni yilin saglikli ve huzurlu gecmesi dileklerimle
sevgiler
suna

hilal dedi ki...

evet gerçekten çok uzak kaldım blogumdan, bayram tatili ve sonrası soğuk algınlığı nedeniyle.. sağlık herşeyden önce gelir kelimesi ne demekmiş anladımm şimdi..

hilal dedi ki...

bu arada kubış ayıptır söylemesi güzel bi tatlı,,

tubacım yedi beğendi gerçekten,, tarifini yazıda link olarak vermiştim. yemek gurum portakal ağacından bulmuştum tabikide :)