14.02.2011

iki kutlama, bir etkilik ve iki yeni tarif...



Tam 32 yıl önce bu saatlerde doğmuşum.. aslında dedemide 6 sene önce bugün kaybettik.. bizler için üzücü bir tesadüf oldu ama ölümde doğum kadar gerçek.. ama bu sene bu günün benim için güzel bir sürprizi oldu.. Efendimizinde (SAV)doğumuna rastladı yaşgünüm.. Önceden hediyeler beni mutlu ederdi, çocuktum..oysa şimdi beni mutlu eden tek şey hatırlanmak.. Eşimden gelen bir buket çiçek..kızımın yanağıma öpücük kondurması..minik oğluşumun dokunuşları...Ailemden, dostlarımdan gelen tebrikler..Hepimizin sağlıklı, mutlu olması..daha ne dilerim ki..



bu pazar günümüzü dolu dolu geçirdik.. ilk işimiz çocukların kahvaltısını yaptırıp portakal ağacının düzenlediği etkinliğe katılmak için yola çıkmaktı.. Kızımla paketlerimizi TOGEM (Toplumsal Gelişim Merkezi)e iletilmek üzere teslim ettik..sonra Berin'i çok sevdiğim Hatice ablasıyla tanıştırdım..O da benim gibi çok sevdi ama sanırım balonlar ilgisini daha çok çektiği için hemen kendine bir balon edinip oynamaya başladı, bizde ayaküstü sohbet ettik..çok fazla kalamadığım için çok üzüldüm ama arabada küçük canavarın olduğunu hatırlatıp sonra tekrar buluşmak için sözleşip oradan ayrıldık.. Bende hem tekrar Hatice yi gördüğüme hemde annesiyle tanıştığıma ve böylesi güzel bir etkinliğe destek verdiğime çok sevindim..

sonra kahvaltımızı yapmak için orayamı gitsek şuraya mı gitsek derken kendimizi klasik yerimizde bulduk.. Berin i oyun ablalarına emanet ettik, ufaklığı uyuttuk bizde rahat rahat oturduk :)

bu hafta sonu evde pek oturmadığımızdan çocuklara besleyici bir çorba bizede atıştırmalık börek yaptım.. çok beğendiğimiz tatlar olduğundan paylaşmak istedim.. başka bir postta tarifleri vereceğim..

Sevgiler ve hayırlı kandiller..

2 yorum:

PAPATYA PRENSES dedi ki...

Canım doğum günümüz kutlu olsun:))

Hayırlı ve sevdiklerinle birlikte güzel bir ömür diliyorum..

Unknown dedi ki...

Canım kankam benim dogm gunundede yanında olamadım..Seni cokkk seviyorum cokkk.Allah sana hayırlı uzun omur vesin...Amin