17.10.2010

Balıkçımız; Karadeniz Balık

Eşim tam bir balıkseverdir.. Benide kendine benzetti, evliliğimizin ilk yıllarında hamsiye ıyy ben dokunamam derken, perşembe pazarımızdan hamsi alıp kılçıklarını bile ayıklayıp yapmışlığım vardır, o derece yani :)


Favorimiz; Mısır Ekmeği (bir sonrakinde mutfağa girip tarifini alacağım)

Salatasız hiç olmaz..

Balık Çorbası

Karadeniz Hamsi Tava

Karadeniz Mezgit Tava

Kabak tatlısı

Bu sene balık sezonumuzu geç olsada bugün açtık çok şükür..3 senedir balıklarımızı aldığımız (alt katında balıkta satıyorlar), daha çok oturup yediğimiz
BALIKÇIMIZ ; KARADENİZ BALIK'ı blogumda nasıl anlatmadığıma şaşırdım kaldım.. Çantamda fotoğraf makinemi görünce çok sevindim.. Anadolu Yakası-Küçükyalıda olan Karadeniz Balık'ın bir web siteside varmış.. Taptaze balıkları ve güleryüzlü personeli sayesinde evinizde gibi rahat davranabiliyorsunuz, özelliklede çocukluysanız..

Yolunuz düşerse eğer şiddetle tavsiye edilir..


ÇOK ÇOK ÖNEMLİ BİR NOT; kankacım yerken hep seni hatırladım, sizsiz boğazımızdan geçmedi ama... :)

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Karadeniz Balık'a bende gittim.Herşey mükemmeldi.

Unknown dedi ki...

yaa kankacım yaaa.....yapılırmı bu bize.....

Hemude acılısı Karedeniz balıkcısında yapmıssınız...Hersey cok leziz gorunuyor...şifa olsun sanada..mr.armutunsapina da yavrularımada..:)


sizi gidi balık severler sizi....

Unknown dedi ki...

hergün balık yiyebilirim o kadar
bu menüde çok iştah açıcı afiyet şeker olsun

New York'tan dedi ki...

Ben baliga hasretim biliyormusun :)Burada balik yemiyoruz icerdigi civadan dolayi cocuklara zararli malesef, kalamarla gecistiriyorum ozlemi :)
Afiyet olmus :)

cennetailesi.com dedi ki...

gün geçmiyor ki sizinkine benzer şahane bir blogla karşılaşmayayım.ne güzel nimet, gezmek görmek aktarmak.hangi birine şükredeceğini şaşıyor insan.damak tadı da cabası.Çok yaşayın emi siz! sevdiklerinizle tabii!