lezzet güncesi
bende çağla değilde kayısının yarı olgun halini seviyorum...ama bunlarda bu mevsimde iştah açıcı yani...
Baharın geldiğinin habercisidir bu çağlalar.Hamileliğimde tek aşerdiğim şey di.Ama maalesef Adapazarında pek bulunmuyo.Şimdi Adana da her köşe başında tablalarda satılıyordur.Olsa da yesek
gerçekten öyle, birde ben tuza batırarak yiyorum :)
Yorum Gönder
3 yorum:
bende çağla değilde kayısının yarı olgun halini seviyorum...
ama bunlarda bu mevsimde iştah açıcı yani...
Baharın geldiğinin habercisidir bu çağlalar.Hamileliğimde tek aşerdiğim şey di.Ama maalesef Adapazarında pek bulunmuyo.Şimdi Adana da her köşe başında tablalarda satılıyordur.Olsa da yesek
gerçekten öyle, birde ben tuza batırarak yiyorum :)
Yorum Gönder